Vill du jobba med oss? Då bidrar du till en viktig och fortsatt stark kvalitetssäkring av el- och telenät.

Hos oss arbetar olika arbetsgrupper inom teknik, besiktning, försäljning och administration. De flesta jobbar naturligtvis med besiktning ute i fält. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya förmågor så ta kontakta om du vill jobba tillsammans med oss.

Idag har Linjebesiktning drygt 20 anställda och omsätter ca 35 miljoner. Vårt huvudkontor ligger i Sollefteå.

När du blir en av oss får du alltid börja tillsammans med en av våra erfarna besiktningstekniker. Han/hon blir din mentor oavsett din tidigare erfarenhet. Hur lång tid du jobbar tillsammans med din mentor beror på dina tidigare erfarenheter och dina enskilda förutsättningar. Mentorsutbildningen varvas med formella utbildningar i EBR- regi.

Våra medarbetare är våra hjältar och viktiga för att vi ska kunna fortsätta vara våra kunders bästa partner för ett säkert och stabilt elnät.

Hör av dig till oss idag

Vi strävar självklart efter mångfald och tillvaratar de kvalitéer som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför.
Företagets anställda har en egen rikstäckande fackklubb som är ansluten till SEKO. Ordförande är Göran Petersson.

Välkommen att kontakta oss på tel. 0620-832 00 eller skicka din spontanansökan till info@linjebesiktning.se så hjälper vi dig vidare.